Het Avontuur in Hagestein

Gedurende de tijd dat er gebouwd wordt aan de school in Hoef en Haag, is Het Avontuur in Hagestein gehuisvest.
Ons adres is:
Maatgraaf 4
4124BE
Hagestein.

LET OP! Op de navigatie is Maatgraaf 4 nog niet te vinden. Het handigste is Maatgraaf 7 in te voeren, en daar 'het bouwterrein' op te rijden. Dat is de parkeerplaats van brede school Kijk, de plek waar ook Het Avontuur gevestigd is.

Het Avontuur in Hoef en Haag

De toekomstige - definitieve locatie - bevindt zich op een centrale plek midden in het Dorpshart aan de Brink in Hoef en Haag. Onder andere de school, de supermarkt, de huisartsenpost en een horecagelegenheid zijn de voorzieningen van Hoef en Haag en spelen een belangrijke rol voor een levendig dorpshart.

De school komt in een multifunctioneel gebouw, waarin ook basisschool Leef, een sportzaal, een kinderopvang en een buitenschoolse opvang zit. Ook de kinderen uit Hagestein zijn uiteraard van harte welkom.

In december 2021 verhuizen we naar Kindcentrum Hoef en Haag. In het kindcentrum bieden wij de kinderen een omgeving waar ze zich veilig en vertrouwd voelen en samen met andere kinderen spelen en leren.
Met elkaar willen we de centrale plek in het dorp realiseren, waar ouders en kinderen elkaar ontmoeten. De kernwaarden van Kindcentrum Hoef en Haag zijn verbinden en ontmoeten. Dit ga je zien wanneer je het nieuwe kindcentrum binnen gaat lopen. Er is een grote open ruimte ‘het centrale hart’ waar kinderen, ouders en leerkrachten van de verschillende organisaties elkaar kunnen ontmoeten. In die ruimte staat een mooie open keuken, ook voor gebruik door de kinderen. Op de begane grond bevindt zich een speelzaal waar de jongste kinderen bewegingslessen krijgen. Op de eerste verdieping bevinden zich lokalen en is er een grote sporthal waar Team 2 en Team 3 gebruik van gaan maken. Op de zolder komt een knutselatelier waar kinderen hun creatieve talenten kunnen uiten. Na schooltijd worden de kinderen van de BSO hier opgevangen.

Links op bovenstaande afbeelding zie je de ruimtes voor Het Avontuur. Op de begane grond krijgt de onderbouw onderwijs. Op de eerste verdieping ontvangt de bovenbouw onderwijs. Naast de toren rechts zie je het zijaanzicht van de speelzaal (begane grond) en de sporthal (eerste verdieping).

Naast de toren bevinden zich de speelzaal en daarboven de sporthal. Aan de rechterkant zie je de ruimte voor SKV met een eigen ingang.

In het midden van deze afbeelding vind je de centrale ingang voor de onderbouw, rechts daarvan ruimtes voor Het Avontuur.

Bovenstaand de plattegrond.

Onderstaand enkele impressies van Het Avontuur in de omgeving: