Het Avontuur in Hagestein

Ons adres is:
De Brink 6
4125TR Hoef en Haag

Onze school bevindt zich op een centrale plek midden in het Dorpshart aan de Brink in Hoef en Haag. Onder andere de school, de supermarkt, de huisartsenpost, een snackbar en een horecagelegenheid zijn de voorzieningen van Hoef en Haag en spelen een belangrijke rol voor een levendig dorpshart.

De school zit in een multifunctioneel gebouw, waarin ook een sportzaal, een kinderopvang en een buitenschoolse opvang zit. 

In het kindcentrum bieden wij de kinderen een omgeving waar ze zich veilig en vertrouwd voelen en samen met andere kinderen spelen en leren.

Met elkaar willen we de centrale plek in het dorp realiseren, waar ouders en kinderen elkaar ontmoeten. De kernwaarden van Kindcentrum Hoef en Haag zijn verbinden en ontmoeten. Dit zie je wanneer je het kindcentrum binnen loopt. Er is een grote open ruimte ‘het centrale hart’ waar kinderen, ouders en leerkrachten van de verschillende organisaties elkaar kunnen ontmoeten. In die ruimte staat een mooie open keuken, ook voor gebruik door de kinderen. Op de begane grond bevindt zich een speelzaal waar de jongste kinderen bewegingslessen krijgen. Op de eerste verdieping bevinden zich lokalen en is er een grote sporthal waar Team 2 en Team 3 gebruik van maken. Op de zolder is een knutselatelier waar kinderen hun creatieve talenten uiten. Na schooltijd worden de kinderen van de BSO zowel hier als in de centrale hal opgevangen.